Studio Citadelle

De la 120 LEI
Total: 0.00 Lei


Localizat chiar in Centrul Vechi al Brasovului, Studio Citadelle este o garsoniera disponibila pentru inchiriere in regim hotelier. Studio Citadelle este localizata pe Strada Nicolae Balcescu nr. 35, la doar 3 minute de mers pe jos fata de Piata Sfatului. Daca doriti un sejur turistic intr-un oras in care vrei sa ii descoperi legendele, povestile sau vrei sa vizitezi monumentele istorice ale acestuia, cauti cazare in apropierea acestora pentru a te bucura de ceea ce iti ofera orasul. Astfel, inchirierea unui studio in Centrul Vechi al Brasovului va ofera tot ceea ce cautati.

Studio Citadelle este un studio ce poate fi inchiriat in regim hotelier, care datorita structurii acestuia permite acomodarea a unui numar maxim de 4 persoane. Studio-ul este unul de tip superior care dispune de o zona de living cu canapea extensibila si un pat matrimonial. Bucatarie este deschisa si baia este dotata cu cabina de dus. Ambele spatii sunt dotate cu tot ce este necesar pentru o acomadere cat mai placuta, iar intreaga locatie este mobilata modern.

In imprejurimi se regasesc o serie de restaurante cum ar fi: restaurant Sergiana, Restaurant La Ceaun, Restaurant Gaura Dulce, precum si principalele monumente istorice ale orasului Brasov: Biserica Neagra, Strada Sforii, Poarta Schei, Poarta Ecaterina, Casa Negustorilor, Pietrele lui Solomon s.a.m.d.  

Unitatea de cazare ofera TV, wi-fi gratuit, aragaz, frigider, cabina de dus, cuptor cu microunde, fierbator, filtru de cafea. Va punem la dispozitie servicii de spalatorie si uscatorie rufe contra cost. Cazarea in regim hotelier va asigura acces privat la locatie, menaj gratuit la o cazare de minim 3 zile, la cerere, si receptie telefonica 24/24 ore.

Puncte de interes si distanta fata de Studio Citadelle:

  • la 300 de metri de Piata Sfatului: 5 minute de mers
  • la 1,5 km de Spitalul Regina Maria: 20 minute de mers/5 minute cu masina/15 minute cu autobuzul 
  • la 3,0 km de Gara Brasov: 35 minute de mers/9 minute cu masina/18 minute cu autobuzul 
  • la 3,2 km de Bazinul Olimpic si Sala Sporturilor Dumitru Popescu Colibasi: 37 minute de mers/10 minute cu masina/18 minute cu autobuzul 
  • la 4,3 km km de Coresi Shopping Resort: 53 minute de mers/11 minute cu masina/28 minute cu autobuzul 
  • la 4,3 km de Paradisul Acvatic: 53 minute de mers/11 minute cu masina/38 minute cu autobuzul 
  • la 13,6 km de Poiana Brasov: 22 minute cu masina/50 minute cu autobuzul 

Aceasta locatie nu este o structura de cazare ci o locatie care se inchiriaza cu contract de inchiriere

Facilitati

Parcare publica Parcare publica
Wi-Fi gratuit Wi-Fi gratuit
Camere de nefumatori Camere de nefumatori
Cabina de dus Cabina de dus
TV TV
Animale de companie Animale de companie
Bucatarie / chicineta Bucatarie / chicineta
Centrala proprie Centrala proprie

Tip pat

Dublu Dublu
Canapea extensibila dubla Canapea extensibila dubla

Tipul locatiei

Studio Studio

Tip discount

Avans nerambursabil Avans nerambursabil

Distanta fata de centru

Distanta fata de centru600m
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii.
Booking.com
Exceptional! Recomand cu caldura!
Booking.com
Totul este minunat in Brasov.
Booking.com
Renovat, curat, spatios, amplasare ideala. Lipseau prosoapele, insa nu a fost o problema.
Booking.com
Mobila in stare buna, lenjeria si baia curata. Vecini linistiti. Amplasat foarte aproape de centru, la max 3 minute si in capatul străzii este un Billa.
Booking.com
Locatia super toate utilitatile la indemana .liniste.spatios .confortabil.minibucatarie dotata .fierbator .cuptor microunde.restaurante la 2 min peste drum.. Super...parcare In prima faza aspectu exterior lasa de dorit ati da inpresia ca vei avea probleme ca stai acolo dar nu e asa
Booking.com
O garsoniera frumoasa, spatioasa, utilata complet, chiar in centrul vechi. M-am simtit ca acasa. Raport calitate-pret e o cazare foarte buna in Brasov, recomand Cainele vecinului care latra destul de des
Vezi toate comentariile

Vezi puncte de interes

0722 396 035