Studio Europa

De la 120 LEI
Total: 0.00 Lei


Studio Europa este un studio disponibil pentru inchiriere in regim hotelier. Studio-ul este situat pe Strada Avram Iancu nr. 48, intr-un imobil rezidential in Brasov, cu o vedere extraordinara catre muntele Tampa. Studio Europa este o locatie de cazare care se afla la o plimbare de doar 15 minute de mers pe jos fata de Centrul Vechi al orasului Brasov. Studio Europa se afla la etajul 7 din 10, intr-o cladire rezidentiala dotata cu 2 lifturi de acces. Garsoniera a fost transformata intr-o structura de cazare tip studio este mobilata si utilata complet intr-un stil modern, astfel incat sederea dumneavoastra in acest oras sa fie cat mai placuta.

Studio-ul ce poate fi inchiriat in regim hotelier este compus dintr-un living cu pat matrimonial, o bucatarie complet utilata, un dressing spatios si o baie spatioasa cu cada. Bucataria ultramoderna are loc amenajat pentru servit masa, fiind dotata cu toate facilitatile necesare: fierbator, frigider, aragaz, cuptor cu microunde, cafetiera.

In apropierea locatiei exista puncte de interes cum ar fi: Restaurant Casa Tudor, Ma Cocotte, La Casa Bistriteana, Opera, Spitalul Clinic de Copii, Universitatea Transilvania si Paradisul Acvatic (3 minute distanta de mers cu masina). Indiferent ca veniti in Brasov in vacanta sau in interes profesional, va punem la dispozitie acest studio in regim hotelier sau alte locatii pregatite pentru a va oferi o cazare cat mai placuta in Brasov.

Unitatea de cazare este dotata cu TV, Wi-Fi gratuit, aragaz, frigider, cada, cuptor cu microunde, masina de spalat si filtru de cafea. Cazarea in regim hotelier va asigura acces privat la locatie, menaj gratuit la o cazare de minim 3 zile si suport telefonic 24 din 24 de ore.

Puncte de interes in orasul Brasov, localizate fata de Studio Europa:

  • la 14.5 km de Poiana Brasov: 22 de minute cu masina/58 de minute cu autobuzul
  • la 2,5 km de Paradisul Acvatic: 30 de minute de mers/7 de minute cu masina/20 de minute cu autobuzul
  • la 4.5 km de Coresi Shopping Resort: 43 de minute de mers/11 de minute cu masina/35 de minute cu autobuzul
  • la 2,7 km de Bazinul Olimpic si Sala Sporturilor Dumitru Popescu Colibasi: 34 de minute de mers/10 de minute cu masina/25 de minute cu autobuzul
  • la 2,5 km de Gara Brasov: 32 de minute de mers/8 de minute cu masina/25 de minute cu autobuzul
  • la 1.8 km de Spitalul Regina Maria: 23 de minute de mers/6 de minute cu masina/15 de minute cu autobuzul
  • la 2,2 km de Piata Sfatului: 30 de minute de mers/7 de minute cu masina/20 de minute cu autobuzul

Aceasta locatie nu este o structura de cazare ci o locatie care se inchiriaza cu contract de inchiriere

Facilitati

Parcare publica Parcare publica
Wi-Fi gratuit Wi-Fi gratuit
Camere de nefumatori Camere de nefumatori
Vedere Vedere
Cada Cada
Masina de spalat Masina de spalat
Terasa Terasa
TV TV
Animale de companie Animale de companie
Bucatarie / chicineta Bucatarie / chicineta
Centrala proprie Centrala proprie

Tip pat

Dublu Dublu

Tipul locatiei

Studio Studio

Tip discount

Avans nerambursabil Avans nerambursabil

Distanta fata de centru

Distanta fata de centru2500m
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii.
Booking.com
Un studio complet utilat si foarte curat cu o priveliste incantatoare.
Booking.com
Locul unde a fost amplasat blocu a avut o priveliste superba Totul a fost placut doar patul ne-a dat putine probleme.
Booking.com
Staff were friendly and room was comfortable enough. While I understood the apartments are in various locations around the city, I had assumed the location marked on the map was the office to check in; this is not the case. I was picked up from the train station by a representative and driven to my apartment at an unknown location, which - while a good service for them to provide in terms of transportation - was extremely unsettling for a lone female traveller late at night when I was not expecting that situation. I felt disorganised and disorientated with no information about the check out procedure. The wifi name and password listed didn't seem to match with what was available.
Booking.com
Destul de confortabil. Ar fi ok, o saltea mai noua.O locatie cu o priveliste superba !
Rezervari
Foarte bine aerisit, curat si dotat cu tot ce este necesar. Locatia privata si linistea ne-a convins sa inchiriem si pe viitor una dintre locatiile de pe acest site
Rezervari
Incatant!!!
Vezi toate comentariile

Vezi puncte de interes

0722 396 035