Studio Fantasy

De la 140 LEI
Total: 0.00 Lei

Studio Fantasy este localizat pe Strada Republicii nr. 56, in Centrul Istoric al orasului Brasov, la doar 3 minute distanta de mers pe jos fata de Piata Sfatului si fata de Biserica Neagra. Orasul Brasov este un oras de poveste care merita sa fie descoperit si strabatut la pas. Nu veti avea nevoie nici de masina, dar nici de mijloacele de transport in comun pentru a vizita principalele obiective turistice, dintre care amintim Biserica Neagra, Piata Sfatului, Turnul Alb, Turnul Negru, Poarta Ecaterina, Piata Sforii.

Aflat la parterul unei case, studio Fantasy este o unitate de cazare superiora si are o suprafata de 40 mp. Dotat complet cu mobilier modern ce ii ofera o nota aparte de eleganta, acest studio dispune de o zona de living dotata cu pat matrimonial, bucatarie deschisa si baie proprie dotata cu cabina de dus. Accesul la principalele obiective turistice se face cu usurinta datorita pozitiei acestuia. In apropierea locatiei se regasesc restaurante, pub-uri, dar si diverse magazine comerciale.

Unitatea de cazare ofera TV, wi-fi gratuit, aragaz, frigider, cuptor cu microunde, filtru de cafea si poate acomoda pana la 2 persoane. Cazarea in regim hotelier va asigura acces privat la locatie, menaj gratuit la o cazare de minim 3 zile si receptie telefonica 24/24 ore. La cerere ZeBrasov va ofera servicii de spalatorie si curatatorie contra cost.

Puncte de interes si distanta fata de Studio Fantasy:

  • la 550 metri de Piata Sfatului: 7 minute de mers
  • la 1,4 km de Spitalul Regina Maria: 17 minute de mers/4 minute cu masina/14 minute cu autobuzul
  • la 2,9 km de Gara Brasov: 35 minute de mers/8 minute cu masina/17 minute cu autobuzul
  • la 3,0 km de Bazinul Olimpic si Sala Sporturilor Dumitru Popescu Colibasi: 38 minute de mers/10 minute cu masina/19 minute cu autobuzul
  • la 4,2 km de Coresi Shopping Resort: 52 minute de mers/11 minute cu masina/36 minute cu autobuzul
  • la 4,1 km de Paradisul Acvatic: 51 minute de mers/11 minute cu masina/35 minute cu autobuzul
  • la 13,0 km de Poiana Brasov: 19 minute cu masina/45 minute cu autobuzul

Facilitati

Parcare publica Parcare publica
Wi-Fi gratuit Wi-Fi gratuit
Camere de nefumatori Camere de nefumatori
Cabina de dus Cabina de dus
TV TV
Animale de companie Animale de companie
Bucatarie / chicineta Bucatarie / chicineta
Centrala proprie Centrala proprie

Tip pat

Dublu Dublu

Tipul locatiei

Studio Studio

Tip discount

Avans nerambursabil Avans nerambursabil

Distanta fata de centru

Distanta fata de centru1m
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii.
Booking.com
Sugestie Dotarile Usa de la intrare nu se inchide bine si se aude foarte tare de afara.
Booking.com
Totul. Locatia este perfecta, proprietara este foarte draguta, curat, frumos. Recomand! Un pic cam frig. Mi-as fi dorit ceva mai multa caldura avand in vedere ca am fost cazati iarna, cand afara erau -10 grade.
Booking.com
Mi-a placut faptul ca m-am simtit ca acasa. Voi reveni cat de curand pot si sper sa am posibilitatea sa ma cazez tot la dumneavoastra.
Rezervari
Locatia este una superba. Pacat ca este o garsoniera mica si nu poti sta mai mult de 2-3 zile. Daca se gateste ramane mirosul in camera
Rezervari
Servicii foarte bune si multe locatii in zona centrala. Sper sa ajungeti sa rezolvati toate situatiile intalnite, pentru a va putea situa in top in afacerea pe care o realizati

Vezi puncte de interes

0722 396 035