Studio Mureşenilor

De la 120 LEI
Total: 0.00 Lei

Localizat pe strada Muresenilor nr. 3 al carui nume il si poarta, Studio ,,Muresenilor” se afla exact in Centrul Istoric al Brasovului.

Sejurul dumneavoastra va fi unul de neuitat in studio-ul Muresenilor, deoarece acesta este unul superior, aflandu-se la etajul 1 al unui imobil. Atat suprafata de 35 mp, dar dotarile de care dispune locatia va vor face sa va doriti sa va reintoarceti.

Studio Muresenilor este format dintr-un dormitor cu pat matrimonial, bucatarie decomandata si baie proprie. Unitatea de cazare ofera TV, wi-fi gratuit, aragaz, frigider, cada, cuptor cu microunde, filtru de cafea si poate acomoda 2 persoane.

In imprejurimi se regasesc o varietate de restaurante, fast-food-uri, magazine comerciale si puncte de interes cum ar fi: Piata Sfatului, Biserica Neagra, Strada Republicii, Restaurant ,,Sergiana”, Restaurant ,,La Ceaun”, Restaurant ,,Taj Mahal”, Casa Hirscher, Magazinul Star, Billa Supermarket si Kasho Lounge.

Localizat la doar 2 minute de mers pe jos fata de Piata Sfatului, cazarea la acest studio va avantajeaza deoarece nu va fi nevoie sa folositi masina sau mijlocul de transport in comun pentru a descoperi minunatul Centru Istoric pentru ca studio-ul este localizat in inima orasului Brasov.


Puncte de interes:

  • la 50 de metri de Centrul Vechi
  • la 2 km de Spitalul Ragina Maria
  • la 3,5 km de Gara Brasov
  • la 4 km de Bazinul Olimpic si Sala Sporturilor
  • la 5 km de Coresi Shopping Resort
  • la 4,3 km de Paradisul Acvatic
  • la 12,5 km de Poiana Brasov

 

Facilitati

Parcare publica Parcare publica
Wi-Fi gratuit Wi-Fi gratuit
Camere de nefumatori Camere de nefumatori
Cada Cada
TV TV
Animale de companie Animale de companie
Bucatarie / chicineta Bucatarie / chicineta
Centrala proprie Centrala proprie

Tip pat

Dublu Dublu

Tipul locatiei

Studio Studio

Tip discount

Avans nerambursabil Avans nerambursabil

Distanta fata de centru

Distanta fata de centru50m
Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii.
Booking.com a scris pe 2017-01-20 10:04:42:
Ambianta, proprietarul, amplasamentul.
Booking.com a scris pe 2017-01-20 10:04:53:
Promptitudinea cu care s-a raspuns la cererea de rezervare - in 2-3 ore mi s-a raspuns la email
Booking.com a scris pe 2017-01-20 10:05:08:
A fost liniste, totul arata ca in poze, frumos mobilata si utilata, proprietarii foarte amabili si puteau fi contactati 24/24 in caz de probleme. Ca distanta era departe de centru pe jos, dar am stiut acest lucru din start asa ca nu a fost problema.Mici probleme cu centrala, dar caldura era suficienta si prea mult uneori.
Booking.com a scris pe 2017-01-20 10:25:48:
Totul în regulă raport preț calitate extraordinar
Booking.com a scris pe 2017-01-20 10:28:33:
Designul modern. Dimineata te trezeste rasaritul soarelui, extraordinar. Centrala termica a facut fata cu brio temperaturilor de minus 15 grade Celsius, inregistrate in Brasov pe timpul sederii noastre aici :) Veiozele cu touch de langa paturi :) TV moderne in fiecare camera. Foarte placut!
Booking.com a scris pe 2017-01-20 10:28:42:
Location of the apartments - one was in the city centre and the other one very close to it. Also the rooms war warm and toilets clean.
Vezi toate comentariile
0722 396 035