Termeni si conditii

Site-ul www.zebrasov.ro este un site comercial, proprietate a SC Naparis Concept SRL, care permite efectuarea de rezervari de apartamente, camere la pensiune si paturi la hostel.

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea de servicii turistice de pe site-ul www.zebrasov.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor detaliate in urmatoarele paragrafe. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii.

1. Transmiterea informatiilor

Prin accesarea site-ului www.zebrasov.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de servicii turistice sau trimiterea de e-mail-uri adresate ZeBrasov, comunicarea se realizeaza in mod electronic. Se considera astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la ZeBrasov in modalitate electronica. Se pot include si comunicari prin e-mail, telefon sau prin anunturi pe site.

2. Drepturile utilizatorului

ZeBrasov garanteaza utilizatorului acces limitat in interes personal pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al ZeBrasov.

3. Rezervare / Anulare

1. Confirmarea rezervarii efectuate cu cardul se face in timp real.

2. Utilizatorul nu poate considera confirmata o rezervare decat dupa ce a primit confirmarea prin telefon / email sau voucher de la ZeBrasov.

3. Rezervarile se considera garantate in urmatoarele cazuri:

*a. In cazul platii cu carte de credit, dupa verificarea automata a cardului, retinerea primei nopti de cazare si primirea de catre client a confirmarii rezervarii.

*b. In cazul alegerii ca modalitate de plata prin cont bancar, rezervarea se considera garantata in momentul in care ZeBrasov primeste dovada efectuarii platii prin e-mail (scanat), cu cel putin 24 ore inainte de data rezervarii.

*c. In cazul in care rezervarea este de tip "plata la check-in", rezervarea se considera garantata in momentul in care se respecta politicile de reconfirmare.

4. In situatia in care clientul ajunge dupa ora 18:00, ne rezervam dreptul de a solicita plata online pentru garantarea rezervarii

5. Neprezentare sau rezervare neonorata reprezinta rezervarea confirmata si neanulata in urma careia clientul nu a ajuns la locatie la data stabilita.

6. Anularea unei rezervari se poate face fara penalitati doar daca plata rezervarii respective se va face in momentul check-in-ului.

7. In cazul in care pentru o rezervare s-a achitat un avans fie partial, fie integral si clientul doreste sa anuleze rezervarea respectiva, avansul este nerambursabil in ambele cazuri.

8. Orice rezervare efectuata on-line sau telefonic si neconfirmata pana la orele 14:00 in ziua sosirii implica automat anularea rezervarii.

9. Toate anularile vor fi efectuate prin intermediul sistemului online sau telefonic.

11. Cererile de rambursare, ca urmare a neutilizarii in totalitate sau partiala a serviciilor turistice, trebuie insotite de o confirmare scrisa si de bonul fiscal din partea clientului cum ca i s-a returnat suma partial sau in totalitate si trebuie anuntat cu 24 de ore inainte de check-out.

12. Toate rezervarile vor fi onorate numai pentru persoanele pe numele carora s-a facut rezervarea.

13. In caz de imposibilitate de a onora rezervarea, ZeBrasov isi rezerva dreptul de a inlocui locatia sau alte servicii confirmate initial cu altele de categorie similara sau superioara, fara nici un fel de alta compensatie in schimb.

14. Toate locatiile publicate pe www.zebrasov.ro solicita ca cel putin unul dintre clienti sa aiba 18 ani impliniti.

15. Daca avansul nu este intrat in cont pana in momentul cazarii, suma de cazare se achita integral si se restituie diferenta dupa intrarea acestuia in cont.

4. Check-in / Check-out

Cazarea se face intre orele 14:00 si 23:30 conform politicii agentiei, ora locala, in ziua sosirii programata in rezervare. Pentru a evita probleme la cazare, va rugam sa ne informati din timp in cazul in care veti ajunge mai devreme sau mai tarziu.

*este posibila cazarea dupa ora 23:30 in cazul in care agentia este informata din timp si doar dupa efectuarea platii online. 
- 35 lei (intervalul 11:00-13:00)
60 lei (intervalul 11:00-15:00)
- achitarea unei nopti de cazare (dupa 16:00)

5. Tarife

Tarifele nu includ taxa hoteliera (Taxa hoteliera: 1 leu/zi/turist) si taxa salvamont (Taxa salvamont 2 lei/zi/turist).

Tarifele afisate in site sunt tarife de cazare pe unitate pe noapte si includ TVA.

Tarifele pot varia in functie de perioada.

Tarifele pot fi modificate in orice moment. Majorarile de tarife nu afecteaza rezervarile deja confirmate. Reducerile de tarife pot afecta sau nu rezervarile confirmate.

6. Plati / Garantii

Plata serviciilor turistice rezervate se poate face direct cu datele cardului dumneavoastra (numarul cardului si data si anul expirarii) sau cash/card in momenul check-in-ului.

In cazul in care intre momentul efectuarii rezervarii si data inceperii sejurului sunt mai putin de 3 zile calendaristice, se va incasa contravaloarea cazarii direct de pe card. In cazul in care nu este prezentat un card valid, rezervarea nu este garantata si poate fi anulata in orice moment.

Daca se solicita avans nerambursabil pentru o anumita rezervare, se va incasa 30% de pe card.

In cazul in care plata se face prin transfer bancar, costurile unui posibil comision pe operatiune nu se suporta de catre Naparis Concept SRL, ci de catre client. 

In cazul in care se doreste anularea unei rezervari platite online, suma este nerambursabila.

Clientul are dreptul de a modifica modalitatea de plata doar in momentul check-in-ului. Dupa preluarea locatiei nu se vor mai putea face modificari privind modalitatea de plata. 

In situatia in care locatia nu este conform asteptarilor, clientul are garantia returnarii baniilor, cu conditia informarii receptiei de acest aspect la maximum 30 de minute de la preluarea cheii si cu verificarea de catre responsabil a locatiei, pentru certitudinea neutilizarii acesteia.
Banii vor fi returnati pe loc la sediul firmei sau prin virament bancar in maximum 15 zile lucratoare.

7. Calitatea serviciilor

Obligatiile ZeBrasov se rezuma la efectuarea rezervarii, respectarea tarifelor si efectuarea prestatiei. Reclamatiile legate de calitatea serviciilor prestate se fac la receptie, in cursul aceleasi zile, reclamatiile ulterioare nefiind luate in considerare. Utilizatorii au de asemenea posibitatea sa-si exprime opinia in paginile site-ului.

8. Informatiile introduse de utilizator

Prin acceptarea conditiilor de utilizare, utilizatorul isi declara consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca datele cu caracter personal si orice alte informatii furnizate de acesta, sa intre in baza de date a SC NAPARIS CONCEPT SRL, a imputernicitilor, partenerilor contractuali si companiilor din acelasi grup cu SC NAPARIS CONCEPT SRL, pentru a fi prelucrate si utilizate in orice activitati si scopuri legate de marketing, publicitate si marketing direct.

SC NAPARIS CONCEPT SRL a notificat prelucrarea datelor cu caracter personal Autoritatii Nationale de Supraveghere, fiind inscrisa in Registrul de evidenta a datelor cu caracter personal sub nr. 11052.

Datele de inregistrare ale utilizatorilor sunt confidentiale si sunt utilizate in conformitate cu prevederile 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. La rezervare se transmit hotelului informatiile esentiale, necesare efectuarii rezervarii.

Datele personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datele de inregistrare si datele de rezervare trebuie completate cu atentie. ZeBrasov poate anula fara avertisment rezervarile efectuate pentru care se constata ca au fost introduse date eronate. De asemenea ZeBrasov poate anula orice rezervare efectuata de catre un utilizator care nu poate fi contactat telefonic in legatura cu rezervarea efectuata.

9. Litigii

Prin folosirea site-ului (vizitarea sau cumpararea serviciilor turistice), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna 'Termenii si conditiile' de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si SC Naparis Concept SRL sau partenerii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre ZeBrasov si utilizatori, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

10. Dispozitii finale

Odata cu cumpararea serviciilor turistice si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

SC Naparis Concept SRL isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.zebrasov.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. SC Naparis Concept SRL nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., si nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.zebrasov.ro indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-uri-lor in cauza.

DOCUMENTE DE CALATORIE

1. Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.

2. Tarile care permit intrarea pe baza cartii de identitate sunt: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Danemarca, Elvetia, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria. Pentru toate celelalte tari este NECESAR PASAPORTUL. Mai multe detalii gasiti pe site-ul Politiei de Frontiera: www.politiadefrontiera.ro

3. In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi CI.

4. Copiii care nu au implinit 14 ani si nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.

0722 396 035