Centrul de evenimente Lux Divina imbina profesionalismul serviciilor de organizare a evenimentelor corporate si private cu eleganta spatiului conceput special pentru a oferi participantilor cadrul ideal pentru tipul de eveniment la care participa.

Centrul de evenimente Lux Divina

Capacitate Lux Divina

Fie ca este vorba despre conferinte, targuri, evenimente corporate sau nunti, Lux Divina dispune de mai multe variante de amenajare a spatiului, indiferent daca vorbim despre un eveniment restrans de 60 de persoane sau unul de mare amploare la care pot participa 2000 de invitati.

Complexul Lux Divina dispune de 7 sali de evenimente, dotate cu sistem de ventilatie, climatizare, videoproiectoare wireless Epson, ecran de proiectare 24 mp si pointer. Concepute de arhitecti pasionati, salile imbina elementele structurale cu cele estetice, creand un spatiu luminos si armonios, completat de mobilierul elegant ce se integreaza perfect.

Echipa Lux Divina

lux divina chefEchipa Lux Divina este formata din profesionisti cu experienta in domeniu. Acestia se asigura ca toate detaliile evenimentului sunt puse la punct, oferind solutii optime in functie de nevoile si cerintele clientilor. Pe langa asistenta in ceea ce priveste organizarea evenimentelor, Lux Divina dispune de 3 bucatarii distincte care pot deservi mai multe evenimente simultan. Preparatele culinare sunt cu adevarat uimitoare atat in ceea ce priveste aspectul, cat si gustul desavarsit, purtand oaspetii intr-o calatorie a aaromelor si culorilor. Succesul este asigurat de semnatura unui chef de renume si anume Chef Vasile Spinu.

Sala Dacia

Cea mai spectaculoasa sala a Complexului Lux Divina este Sala Dacia, construita intr-un vechi hangar de avioane. Sala Dacia este cea mai mare de acest tip din Brasov, avand o suprafata totala de 2200 metri patrati.

lux divina sala dacia

Lux Divina are un palmares impresionant de evenimente de mari dimensiuni organizate, printre care enumeram Congresul National de Salsa, Demo Metal,  ecomTEAM, Fashion TV Winter Festival și multe altele.

Situat pe Stada 13 Decembrie, la numarul 96, Centrul de evenimente Lux Divina se afla la doar 700 m fata de Centrul Comercial Coresi Shopping Mall si doar 2.7 km fata de Gara Brasov.

Lux Divina dispune si de 54 de camere de hotel in cadrul complexului. Pentru cei in cautarea unui alt tip de cazare, venim cu alternative in apropierea centrului de evenimente.

Astfel, prima noastra sugestie pentru cei care prefera confortul unei camere de pensiune, recomandam Pensiunea BonSejour. Situata la doar 2,6 km fata de Centrul de evenimente Lux Divina, pensiunea BonSejour ofera liniste, intimitate si acces usor catre toate punctele de interes ale Brasovului.

pensiunea-bonsejour

Daca sunteti in cautarea unei unitati de cazare care sa va ofere mai multa libertate, va recomandam inchirierea in regim hotelier a unui studio.

Studio 62 se afla la 2,9 km fata de Lux Divina si doar 350 m fata de Gara Brasov. Acesta poate acomoda pana la 4 persoane, dispunand de un pat matrimonial si o canapea extensibila. In plus, Studio 62 are bucatarie decomandata, TV si Wi-Fi gratuit.

Studio 62 ZeBrasov

Studio 170 este situat la doar 3 km fata de Lux Divina si 240 m fata de Gara Brasov. Este un studio de tip superior, modern mobilat, cu o suprafata de 35 metri patrati. Studio 170 este ideal pentru a acomoda 2 persoane, avand toate dotarile necesare unei sederi confortabile:  TV, Wi-Fi gratuit, aragaz, frigider, cada, cuptor cu microunde si filtru de cafea.

Studio 170 zebrasov