Restaurant Transilvania este situat in Centrul Vechi al Brasovului, pe strada Castelului, nr. 106. Am fost de curand acolo si vreau sa va spun ca am fost placut surprinsa de serviciile oferite si de calitatea produselor. La intrare am fost intampinati de o ospatarita foarte draguta si amabila care mai apoi ne-a condus spre o masa.

1

Meniul este unul variat si foarte ieftin, aici gasim produse traditionale si nu numai. Un plus este vinul de cea mai buna calitate si anume vinul de la Cramele Recas. Acesta este un brand cunoscut pentru gustul inconfundabil al strugurilor proaspat culesi.

Bucataria restaurantului este la vedere, in spatele salii de mese de la parter, fiind separata de aceasta printr-un perete transparent de sticla. Acest fapt mi-a inspirat si mai multa incredere in calitatea preparatelor. Pe fundal se auzea o muzica discreta, cu ritmuri placute.

Sala de la parter era luminoasa, amenajata simplu, dar cu bun gust. Am observat combinatia elementele de decor din fier forjat cu cateva pasteluri. Toate mesele erau decorate cu buchetele de flori naturale, asortate cu servetele albe.

2

In cazul in care va cautati o cazare in apropierea acestui restaurant va recomand cu drag Apartamentul Saguna. Aceasta unitate de cazare este de tip superior si este disponibila la inchiriere in regim hotelier, fie integral sau pe camere, la cerere. Apartamentul se afla pe Strada Gheorghe Dima nr. 3, intr-un imobil rezidential. Apartamentul se afla la doar 7 minute de mers pe jos pana in Piata Sfatului si inspre Restaurantul Transilvania.

casa saguna

O alta unitate de cazare aflata in apropierea restaurantului este Pensiunea Dolce. Situata la 5 minute de mers cu masina fata de Restaurant Transilvania, pensiunea ofera cazare intr-o zona linistita a orasului Brasov. Pensiunea are o curte interioara unde va puteti relaxa alaturi de familie sau cu alti turisti care sunt cazati aici. 

pensiunea dolce

Va recomand cu drag acest restaurant, iar eu oridecate ori o sa mai am ocazia o sa revin aici pentru mancare si vin.