Istoria acestui loc cu experienta in domeniu incepe de peste 24 de ani. Roata Norocului este un restaurant amplasat intr-o zona linistita a Brasovului. Localul este localizat in drumul dintre Livada Postei spre Poiana Brasovului, prima curba la dreapta chiar in apropierea pub-ului Vintage.

Image result for roata norocului brasov

De ce restaurantul Roata Norocului?

La restaurantul Roata Norocului vei gasi o atmosfera intima si primitoare si servicii culinare de top. Aici vom gasi ciorba de burta care este un tip de mancare traditionala romaneasca. Este adevarat ca nu exista brasovean sau turist care sa nu fi auzit ca cea mai buna ciorba de burta sunt cele mai mari sanse sa o gasiti la Roata. Renumitii mici si celebrul biftec tartar, au facut din totdeauna furori in randul gurmanzilor adevarati.

Papanasii sunt si ei cei mai cautati din oras pentru ca dupa cum se zvoneste este cel mai cautat desert aici la Roata Norocului. 

Papanasii sunt un fel de desert realizat din branza dulce de vaci, oua, faina, gris, pesmet si zahar. In mod normal sunt serviti cu smantana si dulceata sau gem, dar se servesc si presarati cu zahar. Papanasii sunt un desert traditional romanesc.

Restaurantul dispune de saloane, dar si de o terasa de vara, care are o capacitate de aproximativ 150 de locuri. Mancarea gustoasa impreuna cu muzica live de buna calitate creeaza ambianta primitoare ideala in care te simti intotdeauna excelent!

1

Cazare in Brasov

Daca sunteti in concediu sau pur si simplu vreti sa mai popositi prin Brasov cateva zile, cazarea ideala in apropierea acestui restaurant este cu siguranta la studio-ul de pe Muresenilor 3. Acest studio il gasiti disponibil pentru inchiriere in regim hotelier. Aici sejurul dumneavoastra va fi unul de neuitat deoarece acest studio este unul de tip superior. El se afla la etajul 1 al unui imobil de locuinte si este disponibil pentru rezervare pe site-ul zebrasov.ro

Localizat la doar 2 minute de mers pe jos fata de Piata Sfatului, cazarea la acest studio va aduce beneficii. Consideram ca de aici nu va fi nevoie sa folositi masina sau mijlocul de transport in comun pentru a descoperi minunatul Centru Istoric al orasului Brasov.

2